Depo Yangını Zor Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Depo Yangını Zor Söndürüldü

Depo Yangını Zor Söndürüldü

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu beldesinde, bir evin alt katındaki depoda çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu.

14.10.2012 10:27

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu beldesinde, bir evin alt katındaki depoda çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Yangının eve sıçramaması için itfaiye ekibi ile vatandaşlar seferber oldu.

Yangın, ilçeye bağlı Kumkuyu beldesi Tırtar mevkiindeki Kerim K'ya ait evde çıktı. Evin alt katındaki ahşap kasaların bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına Kumkuyu Belediyesine ait itfaiye araçlarıyla müdahale edildi. Ancak depo içindeki malzemelerin ahşap olması sebebiyle yangın büyüyünce, çevre belediyeler ve Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden ekip istendi. Erdemli, Limonlu ve Arpaçbahşiş belediyelerine ait itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler ile vatandaşlar yangını söndürmek için seferber oldu.

Yükselen dumanlardan dolayı alevlere müdahale etmekte güçlük yaşanınca deponun dış duvarının bir bölümü iş makinesiyle yıkıldı, iş makinelerinin geçiş yapamadığı noktalar vatandaşlar tarafından kazma ve balyozlarla delik açılarak yangına müdahale edildi. Komşularının evinin yanmaması için çaba gösteren vatandaşlar musluk hortumuyla da yangına müdahale etmeye çalıştı. Bazıları ekiplere ayran dağıttı. Uzun süren uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması başlatıldı.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Depo Yangını Zor Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement