Depremde hayatını kaybeden anne ve iki kızının cenazesi Şırnak'ta defnedildi - Son Dakika
Güncel

Depremde hayatını kaybeden anne ve iki kızının cenazesi Şırnak'ta defnedildi

Depremde hayatını kaybeden anne ve iki kızının cenazesi Şırnak\'ta defnedildi

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binanın enkazında kalarak yaşamını yitiren anne ve 2 kızının cenazesi, Şırnak'ın Cizre ilçesinde toprağa verildi.

13.02.2023 20:59  Güncelleme: 21:03

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binanın enkazında kalarak yaşamını yitiren anne ve 2 kızının cenazesi, Şırnak'ın Cizre ilçesinde toprağa verildi.

Depremden etkilenen Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'ndeki binanın enkazında hayatını kaybeden Hediye ile kızları Asime ve Reyyan Turgut'un cenazesi işlemlerin ardından Cizre'ye getirildi.

Anne ve kızlarının cenazesi Nuh Nebi Camisi'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta yan yana defnedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Depremde hayatını kaybeden anne ve iki kızının cenazesi Şırnak'ta defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement