Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Iğdır'da Düzenlenen Spor Turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar

27.05.2013 11:24

Bahar Şenlikleri Kapsamında Düzenlenen Spor Turnuvalarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldılar .

Iğdır, Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalar sonuçlandı. Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleşen Selçuk Balcı konseri öncesinde düzenlenen törenle, ödüller sahiplerini buldu.

Törende İlk olarak Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle gerçekleştirilen "Ekmek İsrafını Önlemek İçin Senin de Sözün Olsun" slogan yarışmasını " Atma Çöpe Ekmeği; Getir Aklına Aç Bebeği" sloganı ile kazanan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Mustafa Yılmaz'a ödülü olan tablet bilgisayarı Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yrd. Oğuz Nefis takdim etti.

Slogan yarışması birincisine ödülünün verilmesinin ardından 5. Bahar Şenlikleri kapsamında akademik ve idari personel ile birlikte öğrencilerinde futbol, masa tenisi, satranç dallarında katıldıkları müsabakalarda yapılan zorlu maçlar sonucunda dereceye girenler de ödüllendirildi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz müsabakalarda dereceye girenlere ödüllerinin verdiği törende birde konuşma yaptı. Rektör Prof. Dr. Yılmaz konuşmasında bu yıl 5. si düzenlenen Bahar Şenliklerinin artık olmazsa olmazı haline gelen spor turnuvalarında yaşanan rekabetin, Iğdır Üniversitesine büyük katkıda bulunduğunu vurguladı. "Üniversitemizin paydaşları arasında yoğun ilgi görerek tatlı bir rekabet içerisinde geçen turnuvalarımız öğrencilerimizin de personelimizin de sosyalleşmesine katkı sağlamakta, böylece kazanan üniversitemiz olmaktadır. Bu turnuvalarda yer olan tüm sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederken, dereceye girip ödül almaya hak kazanan katılımcıları da tebrik ediyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ın konuşmasının ardından dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile ödül töreni sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement