Devlet Oyunları Filmi - Son Dakika
Güncel

Devlet Oyunları Filmi

Devlet Oyunları Filmi

Devlet Oyunları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Devlet Oyunları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.07.2011 17:15

Amerikan Kongresi’nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins (Ben Affleck), bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil eder. Savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi onurlu bir görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar.

Araştırmacı gazeteci McCaffrey’nin bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birincisi Collins onun eski arkadaşıdır, ikinci sebebi ise acımasız editörü Cameron’dan (Oscar ödüllü Helen Mirren) bu olayı araştırma görevi almıştır. Gazeteci, katilin kimliği üzerindeki esrar perdesini kaldırmaya yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşturmaya başlar.

Sahte doktorların ve yozlaşmış zengin politikacıların var olduğu bir kentte çok önemli bir gerçeği öğrenecektir: Milyar dolarlar tehlikeye girmişse hiç kimsenin sadakati, güvenirliliği, sevgisi ve hayatı güvence altında değildir.

Yönetmen: Kevin Macdonald

Senaryo: Paul Abbott, Billy Ray, Tony Gilroy, Matthew Michael Carnahan

Oyuncular: Jason Bateman, Robin Wright Penn, Rachel McAdams, Ben Affleck, Russell Crowe

Filmin Türü: Suç, Drama,

Orijinal Adı: State of Play

Yapımcı Firma: Andell Entertainment

Yapım Yılı: 2009

Yapım Ülkesi: ADB, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 132 dk.

Resmi Sitesi: http://www.stateofplaymovie.net/

Dağıtıcı Firma: UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi: 17.04.2009

Son Dakika Güncel Devlet Oyunları Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement