'Devlet Personel Sistemi' Abant'ta Tartışıldı - Son Dakika
Güncel

'Devlet Personel Sistemi' Abant'ta Tartışıldı

\'Devlet Personel Sistemi\' Abant\'ta Tartışıldı

Devlet Personel Başkanlığı'nın Bolu Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Palace Otel'de düzenlediği 'Kamu Personel Sisteminin Sorunları, Çözüm Önerileri ve 2023 Vizyonu' çalıştayı sona erdi.

27.01.2013 14:58

Devlet Personel Başkanlığı'nın Bolu Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Palace Otel'de düzenlediği 'Kamu Personel Sisteminin Sorunları, Çözüm Önerileri ve 2023 Vizyonu' çalıştayı sona erdi. Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Abant'ta kamu personel sisteminin sorunlarını masaya yatırdıklarını, çalıştay sonrasında çıkacak notları Ankara'da değerlendireceklerini söyledi.

Çalıştayın son gününde katılımcılar gruplar halinde sorunları masaya yatırdı. Grup toplantıları basına kapalı olarak gerçekleşirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise odasında dinlendi.

Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, toplantının verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi:

"Devlet Personel Başkanlığı olarak, tüm kamu kurumlarının yöneticileri ile bir araya gelmeyi hedefledik. Çalıştaya konfederasyon başkanları da geldi. Kamu kurumları ile ilgili personel mevzuatlarını gözden geçirdik. 20'ye yakın mevzuat var. Bunları uyguluyoruz masa başında. Kurumlar da uyguluyor ama bu mevzuatlardan kurumlar memnun mu, sıkıntıları var mı bunları tespit ettik. Hep birlikte sorunları paylaştık. Kamu kurumlarında olduğu gibi biz de vatandaşlarla, kurumlarla, sivil toplum örgütleriyle bütünleşmeyi çok önemsiyoruz. Kopuk bir hava vermek hiçbir kurumu başarılı kılmaz. İyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Bu çalıştay sonrasında çıkacak notları Ankara'da değerlendirip mevzuatları gözden geçireceğiz."

MY,KY(MÇ/COŞ) - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Devlet Personel Sistemi' Abant'ta Tartışıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement