Didim Belediyesi, Muşlu Çocukları Denizle Buluşturacak - Son Dakika
Güncel

Didim Belediyesi, Muşlu Çocukları Denizle Buluşturacak

Didim Belediyesi, Muşlu Çocukları Denizle Buluşturacak

Aydın'ın Didim ilçe Belediyesi, kardeş belediye olarak seçtiği Muş'un Kırköy ile Sarıpınar beldelerinde yaşayan çocukları denizle buluşturma müjdesi verdi.

23.10.2014 16:49

Aydın'ın Didim ilçe Belediyesi, kardeş belediye olarak seçtiği Muş'un Kırköy ile Sarıpınar beldelerinde yaşayan çocukları denizle buluşturma müjdesi verdi.

Kardeş belediye projesi kapmasında Didim Belediyesi, Muş'un merkeze bağlı Kırköy ile Bulanık ilçesine bağlı Sarıpınar belde belediyelerini ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay ile Muş CHP İl Başkanı İsmail Adanır, Didim'de yaşayan Muşlu iş adamları katıldı. Kırköy Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Eşref Mendeş'i makamında ziyaret eden grup, daha sonra belde halkıyla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden Ağbaba ile beraberindekiler daha sonra Sarıpınar Belediyesine geçti. Belediye Başkanı CHP'li Deniz Ateş'den beldenin sorunlarını dinleyen grup, burada da vatandaşlarla sohbet etti.

DİDİM'DEN ÇOCUKLAR DA MUŞ'A GELECEK

Beldedeki vatandaşların ziyaretlerden dolayı çok memnun olduklarını belirten Milletvekili Veli Ağbaba, Sarıpınar'da yapılacak olan parka 'barış', Kırköy'de yapılacak olana ise 'kardeşlik' isminin verileceğini söyledi. Bu parkların Didim belediyesinin desteği ile yaptırılacağını anlatan Veli Ağbaba şöyle konuştu:

"İki beldede çocuklarımızın hiçbirinin deniz görmediğini öğrendik. Didim'in nerede olduğunu bilmiyorlar. Kardeş belediye projesi ile 100'e yakın çocuğu Didim'de yazın denizle tanıştıracağız. Didim'deki çocuklar da ilkbaharda Muş'a gelip buradaki ailelere misafir olacak. Kırköy'den yaşlı bir teyzemiz Muş'tan dışarıya hiç çıkmamış. Onu da İzmir'e götüreceğiz. Kadınlarımızı da yine Didim'e götürüp gezmelerini sağlayacağız."

- Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim Belediyesi, Muşlu Çocukları Denizle Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement