Dikkat Çekmeyi Seven Erkeklere Farklı Seçenekler - Son Dakika
Güncel

Dikkat Çekmeyi Seven Erkeklere Farklı Seçenekler

Dikkat Çekmeyi Seven Erkeklere Farklı Seçenekler

Ünlü model Furkan Palalı'nın seçtikleriyle www.markafoni.com'da tarzınızı yaratın!

12.03.2013 14:53

Erkek modasına yeni bir soluk getiren Draft markası tarzıyla dikkat çekmeyi seven erkeklere farklı seçenekler sunuyor. Ünlü model Furkan Palalı, www.markafoni.com için 12- 14 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında Draft'ın en şık ürünlerini modayı takip eden erkekler için belirledi.

Erkek modasının trendleri belirleyen markası Draft, Furkan Palalı'nın özel seçimlerden oluşan bir koleksiyonla www.markafoni.com'da Best Model of Turkey 2011 ve Best Model of The World 2011 birincisi model ve oyuncu Furkan Palalı, sadece www.markafoni.com için seçtiği ürünleriyle kalıpların dışına çıkmaktan keyif alan erkeklere hitap ediyor. Yeni sezondan ürünlerin yer aldığı, marjinal çizgileriyle dikkat çeken Draft koleksiyonu rahat, stil sahibi erkeklerin tarzlarına uygun giysi ve aksesuarlardan oluşuyor.

Kalabalık şehir hayatında fark edilmek isteyenlere özel

Kampanya kapsamında bohem ve klasik tarzı birleştiren kıyafetleriyle poz veren Furkan Palalı'nın seçtiği ürünler şehirli erkeği yansıtırken stiliyle dikkat çekmeyi sevenlere hitap ediyor. Eğer kalabalık şehir hayatında fark edilmek istiyorsanız www.markafoni.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikkat Çekmeyi Seven Erkeklere Farklı Seçenekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement