Dink Davası Kararını Veren Mahkemenin Başkanı: Bu Kurulun Takdiridir - Son Dakika
Güncel

Dink Davası Kararını Veren Mahkemenin Başkanı: Bu Kurulun Takdiridir

Dink Davası Kararını Veren Mahkemenin Başkanı: Bu Kurulun Takdiridir

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından hakkında inceleme yapılmak üzere kurul müfettişi görevlendirilmesine karar verilen İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz, "Bu kurulun takdiridir."

25.01.2012 21:29

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından hakkında inceleme yapılmak üzere kurul müfettişi görevlendirilmesine karar verilen İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz, "Bu kurulun takdiridir. Bu aşamada yapacak bir şey yok" dedi. Başkan Eryılmaz, inceleme başlatıldığına yada müfettiş görevlendirildiğine ilişkin kendisine herhangi bir yazı gelmediğini de ifade etti.

HSYK, Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davaya bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta hakkında inceleme yapılmak üzere kurul müfettişi görevlendirilmesine karar verdi. HSYK'nın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta hakkında, "Dink davası Hakimi: 'Örgüt yok diyemem, ama'...", "O Hakim konuştu", "Savcı: Örgüt için fazlasıyla delil var", "Savcı: Örgüt de var, fazlasıyla delil de ancak mahkeme bunları incelemedi", "Dink davasında skandal", "Unutkanlığın böylesi" başlıklı haberleri ihbar kabul ederek inceleme başlattığı öğrenilmişti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dink Davası Kararını Veren Mahkemenin Başkanı: Bu Kurulun Takdiridir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement