Direniş Parkında 'Esrar' Krizi - Son Dakika
Güncel

Direniş Parkında 'Esrar' Krizi

Direniş Parkında \'Esrar\' Krizi

Gezi Park'a destek için Antalya'daki Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırların yanına gelerek esrar içen kişilere eylemciler müdahale etti.

12.06.2013 15:42

Gezi Park'a destek için Antalya'daki Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırların yanına gelerek esrar içen kişilere eylemciler müdahale etti. Alandaki sivil polislerin ise bu kişilere müdahale etmediği belirten CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Taksim Gezi Park eylemlerine destek için Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda çevreci öğrenciler tarafından kurulan çadırların yanında, dün sabah erken saatlerde bir grup esrar içti. Saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, direniş grubunun çadırlarının hemen yakınındaki seyir terasının demir korkuluklarına oturanlar esrar içmeye başladı. Bölgede sivil polisler olmasına rağmen müdahalede bulunmadığını öne süren görgü tanıklarının ifadesine göre, çadırlarda uyuyanlar, esrar içen kişilerin etrafını sardı. Eylemcilerin ısrarı üzerine esrar içen kişiler alandan ayrıldı.

MİLLETVEKİLİ TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Antalya'daki direniş çadırlarının hemen yakınında yaşanan bu olayı CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan twitter hesabından paylaştı. Yıldıray Sapan, "Antalya'da polisin cirit attığı direniş parkında, direnişe gölge düşürmek için esrar içen grubu polis neden uyarmadı?" diye yazdı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NA SORU ÖNERGESİ

Milletvekili Sapan, yaşanan bu olaya ilişkin hazırladığı bir soru önergesini de İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sundu.

Antalya'da bir grubun, çadırların yakınındaki seyir terasının demirlerine oturup, esrar içtiklerini belirten Yıldıray Sapan, bölgede yoğun bir şekilde bulunduğu bilinen emniyet mensuplarının, anılan bölgede uluorta esrar içilmesine nasıl müsaade etttiklerinin yanıtlanmasını istedi. Sapan, bu olayda direnişe gölge düşürmek amacıyla göz yumma olup olmadığını da sordu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direniş Parkında 'Esrar' Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement