DİSİAD’da birlik mesajları - Son Dakika
Güncel

DİSİAD’da birlik mesajları

DİSİAD’da birlik mesajları

Dilovası Sanayi ve İşadamları Derneği DİSİAD, 2. Olağanüstü Genel Kurulunu Dernek binasında yaptı.

07.06.2010 16:19  Güncelleme: 16:21

Yapılan istişarelerde birlik mesajları verilerek İsmail Demir, DİSİAD'ın ikinci kez seçilmiş başkan olarak iş başına geldi.

Yapılan kongrede tekrar başkan seçilen İsmail Demir yaptığı açıklamada; Türkiyede önemli bir yere sahip olana Dilovasında yaşamaktan ve Dilovasında bir İşadamı veya esnaf olmaktan gurur duyuyorum.

2008 yılında bu derneği kurulan Derneğimizde kuruluşundan bu güne kadar emeği tüm arkadaşlarıma, teşekkürlerimi sunarım. Kurulduğumuz 2008 yılından bugüne kadar geçen 2 yıllık sürede Derneği kurumsallık noktasında bir yere getirdiğimize inanıyorum.

Her şeyde olduğu gibi derneklerde de bir kurulum ve kendini kabul ettirme dönemi vardır. Biz bunu tamamladık. Şimdi daha bir heyecan ve özveriyle önümüze hedefler ve projeler koyarak işimize devam etmek istiyoruz" dedi. Yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak yönetim kurulunda görev dağılımı yapacak

DİSİAD yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Listesi:

İsmail Demir başkanlığında seçilen kongrede yönetim kurulu şu üyelerden oluştu, Murat Erdoğan, Metin Uzunok, Alparslan Artut, Ahmet Torgay, Selahattin Doğu, Osman Akbulut, Necati Karakurt, Ekrem Öner, Hasan Korkmaz, Kemal Kotan, Haluk Sekban, Hasan Kalkan, Yavuz Celep, Mustafa Şahin, Necmettin Mankuş, Ekrem Meral, Mehmet Hanifi Polat, Ahmet Yıldız, Taner Kılıç, Kamuran Şahin. Denetim Kurulu İse Kadir Kocaman, Fariz Turan, Ali İhsan Adıgüzel

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DİSİAD’da birlik mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement