Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana?da - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana?da

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana?da

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana'da Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, ASALA terör örgütünün saldırılarında hayatlarını kaybeden Viyana Büyükelçisi Daniş Tunalıgil, Büyükelçilik Çalışma Müşaviri Vekili Erdoğan Özen ve Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi'nde görevli Türk diplomatı Evner Ergun anısına Avusturyalı mevkidaşı Sebastian Kurz ile birlikte Viyana Büyükelçiliği dış duvarına yerleştirilen plaketin açılış törenine katıldı.

22.10.2015 16:55

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana'da

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, ASALA terör örgütünün saldırılarında hayatlarını kaybeden Viyana Büyükelçisi Daniş Tunalıgil, Büyükelçilik Çalışma Müşaviri Vekili Erdoğan Özen ve Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi'nde görevli Türk diplomatı Evner Ergun anısına Avusturyalı mevkidaşı Sebastian Kurz ile birlikte Viyana Büyükelçiliği dış duvarına yerleştirilen plaketin açılış törenine katıldı.

Viyana Büyükelçiliğinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda diplomat, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bugün Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer tarafından kabul edilecek Sinirlioğlu, Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner ile de görüşecek. Cuma günü ise ABD, Rusya ve Suudi Arabistan Dışişleri bakanları ile birlikte Suriye hakkında toplanacak olan heyetlerle görüşmelere katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu Viyana?da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement