Diyarbakır'da 15 Şubat Yürüyüşü İçin Bildiri Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 15 Şubat Yürüyüşü İçin Bildiri Dağıtıldı

Diyarbakır\'da 15 Şubat Yürüyüşü İçin Bildiri Dağıtıldı

Diyarbakır'da, 15 Şubat'ta düzenlenecek yürüyüş için Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileri, Yenişehir ilçesinde vatandaşlara bildiri dağıttı.

14.02.2015 21:11

Diyarbakır'da, 15 Şubat'ta düzenlenecek yürüyüş için Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileri, Yenişehir ilçesinde vatandaşlara bildiri dağıttı. Bildiri dağıtımına katılan Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Selim Kurbanoğlu, DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Hafize İpek ve yanındaki bayanlara 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle gül verdi.

Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişini protesto için DBP öncülüğünde yarın yürüyüş yapılacak. Yenişehir ilçesi Ofis AZC Plaza önünde toplanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Selim Kurbanoğlu, DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanları Ali Şimşek ve Hafize İpek bildiri dağıtarak vatandaşların yürüyüşe katılmasını istedi.

Bildiri dağıtımı öncesi Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Selim Kurbanoğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle DBP Eşbaşkanı Hafize İpek ve beraberindeki kadınlara gül verdi. Grup, Ekinciler Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlara bildiri dağıtarak yürüyüşe davet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 15 Şubat Yürüyüşü İçin Bildiri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement