Diyarbakır'da Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

Diyarbakır\'da Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
22.11.2024 12:08  Güncelleme: 12:10

Diyarbakır'da yürüyen 60 yaşındaki Recep Aydoğdu, birden yere yığılarak kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Aydoğdu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DİYARBAKIR'da caddede yürüyen Recep Aydoğdu (60), birden yere yığıldı. O anlar kameraya yansırken, kalp krizi geçirdiği belirlenen Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün Hani ilçesi Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. Recep Aydoğdu, kaldırımda yürürken bir an duraksadıktan sonra yola inerek tekrar yürümeye başladı. Aydoğdu, birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı. O anlar kameraya yansırken, çevredekiler Aydoğdu'nun yanına gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Aydoğdu, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydoğdu'nun cenazesi, yakınlarına teslim edilerek Dereli Mahallesi'nde toprağa verildi.

Haber ve Kamera: İlhami ÜNAL-Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement