Dj Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla Ttnet Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Dj Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla Ttnet Müzik'te

Dj Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla Ttnet Müzik\'te

Doğukan Manço'nun "Binlik Demlik" adını verdiği çalışması, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşacak.

04.09.2012 16:13

Doğukan Manço'nun "Binlik Demlik" adını verdiği çalışması, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşacak.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye müzik tarihinin önemli isimlerinden Barış Manço'nun oğlu olan Doğukan Manço, babasının yıllar evvel bestelediği bir şarkıyı yeniden düzenledi. 2009 yılından bu yana DJ'lik yapan, Türkiye'de ve yurt dışında organizasyonlara katılan DJ Doğukan Manço'nun "Binlik Demlik" adını verdiği çalışması, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşacak.

"Binlik Demlik"in Türkiye popüler müzik tarihinde yer etmiş bir hikayesinin bulunduğu belirtilen açıklamada, Barış Manço'nun 1976 yılında Nick the Chopper adlı parçasını besteledikten 3 yıl sonra aynı parçayı yeniden düzenleyerek Türkiye tarihinin ilk remiksini yaptığı ve yıllar sonra Doğukan Manço'nun aynı parçayı babasının daha önce duyulmamış vokalleriyle yeniden düzenlediği ifade edildi.

Doğukan Manço'nun çalışmasında, "Binlik Demlik" adlı şarkının "Radyo Mix" ve "Club Mix" olmak üzere iki sürümü bulunuyor.

-Tek şarkı 1 lira, albüm 4 lira-

TTNET Müzik kullanıcıları "Binlik Demlik" single albümünde yer alan şarkıları tek bir "tık"la indirebilecek. Daha önce kullanılan paket satın alma sistemine ek olarak getirilen bu yeni hizmetten faydalanabilmek için üye girişi yapmak yeterli oluyor.

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, albümler ise 4 liraya satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılıyor. TTNET müşterileri dilerlerse TTNET Müzik'ten 100 şarkılık paketi 3 liraya satın alabilirken, diğer TTNET Müzik kullanıcıları ise 100 şarkılık paketi mobil ödeme üzerinden 4 liraya satın alma imkanına sahip oluyor. Müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyor.

Sevilen şarkıcı ve grupların yeni albüm ve şarkılarının dijital platformlar arasında ilk kez yayınlandığı, içinde 3 milyona yakın şarkıyı barındıran TTNET Müzik ile müzikseverler, her an her yerde kaliteli müziğin tadını çıkarabiliyor.

Kullanıcılar TTNET Müzik'e "www.ttnetmuzik.com.tr" adresinden ulaşılabildikleri gibi, mobil cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik uygulamasıyla da dilekleri parçaları istedikleri yerde dinleyebiliyor. iPhone, iPod, iPad ve Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanan TTNET Mobil Müzik uygulaması, AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dj Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla Ttnet Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement