Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri Saros Körfezi'nde etkinlik düzenledi.
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik Kireçtepe Şehitliği'nde şehitler için saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı okumasıyla başladı.
Denizin maviliği, yamaçların yeşili arasında öğle yemeği molası veren ekip, mola sonrası Gelibolu yarımadasının kuzey ucundaki Kemikli Anıtı'nın olduğu yere gelerek, Kemikli Burnu'nda rüzgar ve denizin etkileri sonucu oluşan kaya oluşumlarını inceledi.
Kemikli Burnu'nda faaliyetlerini tamamlayan doğaseverler, Gelibolu'da verilen akşam yemeği molasından sonra Keşan'a geri döndü.
Keşan DOÇEK'in önümüzdeki hafta da Cumhuriyet parkuru adını verdikleri güzergahta yürüyecekleri öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Doçek'ten Saros Körfezi'nde Etkinlik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.