Doğtaş, Çarpıcı Yeni Koleksiyonlarıyla İMOB Fuarı’nda! - Son Dakika
Güncel

Doğtaş, Çarpıcı Yeni Koleksiyonlarıyla İMOB Fuarı’nda!

Doğtaş, Çarpıcı Yeni Koleksiyonlarıyla İMOB Fuarı’nda!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Doğtaş Mobilya Standını Ziyaret Etti…

02.02.2011 00:12  Güncelleme: 10:55

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Doğtaş, 1-5 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo İstanbul'da düzenlenen İMOB Fuarı'nda birbirinden çarpıcı tasarımlardan oluşan 2011 koleksiyonunu sergiliyor. Açılış sonrası İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Doğtaş standını Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan ile birlikte gezerek, Doğtaş'ın yeni koleksiyonları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yaptığı İMOB Fuar açılışında, Doğanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Davut Doğan'da bulundu.

Yenilikçi yüzüyle öne çıkan Doğtaş, İMOB Fuarı'nda 2. Hall'de bulunan 900 m2'lik standında iddialı standı ve koleksiyonlarıyla adından söz ettiriyor. Ürünlerinin özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile dikkat çeken Doğtaş, sıra dışı tasarımlarıyla diğer markalardan ayrılarak, konforun kalite ve estetikle birleştirildiği özgün seçenekler sunuyor.

İstenilen renk ve tasarımlara uyumlu birçok modülde optiroom çözümler üreterek evlerin yenilenmesine, modern bir çizgi ile farklılaşmasına olanak sağlayan Doğtaş standının en dikkat çekici serileri arasında ilk defa sergilenen sonsuz dolap sistemi Pasifica, birçok modul alternatifini bir arada sunan Carina, yeni dolap ve masa alternatifleriyle Carmen, siyah rengiyle yepyeni çocuk odası Speedo araba bulunuyor.

Doğtaş, birçok farklı stil ve işlevselliği bir arada sunan salon takımları, modern tasarımlar yanında modern ve klasik çizgisinin sentezlendiği yemek ve yatak odaları gibi daha birçok yeni ürün ile ziyaretçilerle buluşuyor. Doğtaş bu yıl ayrıca, "Ddesign XI" adıyla çok beğenilecek yepyeni bir projenin ilk sinyallerini de fuarda yansıtıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğtaş, Çarpıcı Yeni Koleksiyonlarıyla İMOB Fuarı’nda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement