Dolunay'ın Yıldızı Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Dolunay'ın Yıldızı Belli Oldu

Dolunay\'ın Yıldızı Belli Oldu

Serkant Yaşar Kutlubsy son filmi Abazalar Bodrumda filminin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından yeni filmi için hazırlıklara başladı.

18.01.2014 15:23

Her filminde yeni yüzler keşfeden yapımcı yönetmen Serkant Yaşar Kutlubsy son filmi Abazalar Bodrumda filminin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından yeni filmi için hazırlıklara başladı.

Dolunay adlı korku filmi için başrol arayışlarına başlayan Kutlubay yüzlerce genç kız arasından güzelliğiyle dikkatleri çeken İlknur Bilen le anlaştı. Deneme çekimlerinde yeteneğiyle ve güzelliğiyle göz kamaştıran İlknur bilen ile 5 yıllık sözleşme imzalayam Kutlubay İlknur Bilen için uzun zamandır bu kadar yetenekli yeni bir oyuncuyla karşılaşmamıştım genelde ya güzel ama rol yeteneğinde zayıf veya rol yeteneği olup güzellik konusunda vasat kızlar denk gelmişti İlknur hem güzel hem yetenekli çok kısa bir sürede tüm Türkiyenin hayranlıkla izleyeceği bir isim yaratacağız dedi.

Dolunay filminde İlknur Bilen kötü güçlerden küçük kızını korumaya çalışan bir anneyi canlandıracak. Dolunay filminin hemen ardından çekilecek olan gene Kutlubay film yapımı olan Pırabok adlı filmdede rol alacak olan İlknur Bilen Türkiyede korku sinemasının değişmez oyuncusu olmak istiyorum. Korku filmlerini çok severim hemen hemen hergün korku filmleri izliyorum şimdi bunların içinde olmak bana inanılmaz mutluluk veriyor dedi. Dolunay isimli filmde İlknur Bilen'e tecrübeli isimlerden Osman Cavcı ve Sibel Gökçe eşlik edecek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dolunay'ın Yıldızı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement