Dörtyol'da Tutuklanan 4 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Dörtyol'da Tutuklanan 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Dörtyol\'da Tutuklanan 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde 4 Polis Memurunun Şehit Edilmesinin Ardından Yaşanan ve 4 Gün Süren Toplumsal Olaylarla Karıştığı İddiasıyla Tutuklanan Şüphelilerden 4'ü Bir Üst Mahkemeye Yapılan İtiraz Üzerine Serbest Bırakıldı.

06.08.2010 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde 4 polis memurunun şehit edilmesinin ardından yaşanan ve 4 gün süren toplumsal olaylarla karıştığı iddiasıyla tutuklanan şüphelilerden 4'ü bir üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine serbest bırakıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olay sırasında çekilen kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından kimlikleri saptanan şüpheliler, peyder pey gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen 14 kişi 'Yağma', 'Kundaklama', 'Halkı tahrik etme' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Şüphelilerin avukatları tarafından bir üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine 'Halkı tahrik etme' iddiasıyla tutuklananlardan Ali D. (25), Turgay Ş. (27), Ömer Faruk U. (30) ve Selçuk B. (39) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer tutuklu 10 şüpheli için de avukatların itiraz edeceği bildirildi. İlçeye bağlı Karakesen Beldesi'nde dün gözaltına alınan 6 kişi de ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı.

MHP'LİLER ZİYARET ETTİ

İlçede yaşanan toplumsal olayları MHP adına incelemek üzere bölgede bulunan MHP milletvekilleri Süleyman Turan Çirkin, Recai Yıldırım, Yılmaz Tankut, Behiç Çelik, Hasan Özdemir ve İzzettin Yılmaz, Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı'yı makamında ziyaret ederek gelişmeler hakkında son bilgileri aldı. MHP heyeti, Dörtyol Belediye Başkanı MHP'li Fadıl Keskin'i de ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dörtyol'da Tutuklanan 4 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement