Dr. Seyfettin Kalay ve Yılmaz Tunç Esnafları Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Güncel

Dr. Seyfettin Kalay ve Yılmaz Tunç Esnafları Ziyaret Ettiler

Dr. Seyfettin Kalay ve Yılmaz Tunç Esnafları Ziyaret Ettiler

Dr. Seyfettin Kalay, Milletvekili Tunç ile birlikte yeni sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

10.03.2014 09:12

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte Bartın Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve Milletvekili Yılmaz Tunç Yeni Sanayi Sitesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundular. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kalay ve Tunç, Bartın için gerçekleştirecekleri projelerin yer aldığı kitapçığı esnaflara takdim ederek, 30 Mart'ta Bartın'da yeni bir dönemin başlaması gerektiğini, Bartın'ın belediyecilikte çok geri kaldığını, Bartın'ın belediyecilikteki sorunları ancak AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile aşabileceğini söylediler.

Ziyaretlerinde yaptığı sohbetlerde, 30 Mart yerel seçimlerinde Bartın'ın geleceğine sahip çıkacağını belirten Dr. Seyfettin Kalay; "merkezi hükümetle belediye arasındaki uyumun önemine dikkat çekerek, büyük projelerimizle Bartın'ı örnek şehir yapacağız, bu güne kadar çözülemeyen en temel sorunları, içme suyu sorununu, çöp ve katı atık sorununu, kanalizasyon arıtma problemini, hava kirliliğini, şehir içi trafik sorununu geldiğimizde süratle çözeceğiz, bunlar zaten belediyelerin öncelikle çözmesi gereken sorunlar, maalesef bu güne kadar çözülemedi, bu temel sorunları çözmekle kalmayacak, hayata geçireceğimiz büyük projelerle Bartın'ı yaşamaktan onur ve gurur duyduğumuz, bölgemizin parmakla gösterilen örnek şehri haline getireceğiz" dedi.

Milletvekili Tunç'ta ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, Bartın'ın 30 Mart sonrası belediyecilikte yeni bir dönemi başlatacağına inandıklarını, hükümetin büyük yatırımları ve belediyenin şehircilikteki projeleri ile Bartın'ın önünün açılacağını, Dr. Seyfettin Kalay'ın belediye başkanı olması ile birlikte, Bartın'ın büyük projelere sahne olacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Seyfettin Kalay ve Yılmaz Tunç Esnafları Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DİLAN KAYA: Dr. Seyfettin Kalay, Milletvekili Yılmaz Tunç ziyaretlere devam ederken İl Başkanı YAŞAR ARSLAN kişisel egoları ve psikolojisi bozuk sert ve agrasif tavırları yüzünden Bartında Ak Partiye oy kaybına sebeb oluyor.. ve egoları yüzünden kendisi ile tartışıp bunu seçim malzemesi yaparak provakasyonlukla suçluyor...halk şimdi soruyor kişisel egoların yüzünden Bartın Devlet Hastanesinden temizlik işi gibi bir işten çıkarttığınız personelin evine erzak gönderiyormusunuz.vicdanınız rahatmı.. ve hastaneye temizlik işine koyduğunuz kişilerin ailelerinden rüşvet talep ettizmi ? 0 0 Yanıtla

Advertisement