Dtcf'deki Kavga Davasında - Son Dakika
Güncel

Dtcf'deki Kavga Davasında

Dtcf\'deki Kavga Davasında

Ankara Üniversitesi DTCF'de, 3 Nisan 2012'de öğrenciler arasında çıkan satırlı, sopalı kavgayla ilgili, 36 sanığın yargılandığı davada, dosya, esas hakkında mütalaanın açıklanması için cumhuriyet savcısına verildi.

11.02.2014 15:46

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde (DTCF), 3 Nisan 2012'de öğrenciler arasında çıkan satırlı, sopalı kavgayla ilgili, 36 sanığın yargılandığı davada, dosya, esas hakkında mütalaanın açıklanması için cumhuriyet savcısına verildi.

Sanıkların katılmadığı, Ankara 23. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık avukatları Tonguç Cankurt ve Sevilay Özkurt ile Ankara Üniversitesi avukatı Ayşegül Eşmen katıldı.

Hakim Necdet Şahin, sanık Samet Şanlı hakkındaki yakalama kararının infaz edilerek, savunmasının alındığını bildirdi.

Duruşmada söz alan Avukat Ayşegül Eşmen, şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, sanıkların cezalandırılmasını istedi.

Cumhuriyet Savcısı Hasan Aykaç, dosyayı inceleyip, esas hakkındaki görüşünü bildirmek istediğini kaydetti.

Dava dosyasını, esas hakkındaki görüşünü bildirmesi için cumhuriyet savcısına veren mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İddianamede, sanıkların, "cebir ve tehdit kullanarak eğitim ve öğretime engel olmak" ve "kamu malına zarar vermek" suçlarından cezalandırılmaları isteniyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dtcf'deki Kavga Davasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement