Düğün Yolunda Kaza: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düğün Yolunda Kaza: 10 Yaralı

Düğün Yolunda Kaza: 10 Yaralı

İnegöl'de düğüne gidenleri taşıyan minibüsün kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

16.09.2012 14:29  Güncelleme: 14:36

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan minibüsün kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Gedikpınar köyünde ikamet eden Aktaş ailesi, Huzur Mahallesi'nde yakınlarının düğün törenine katılmak için sürücü Salih Aktaş yönetimindeki 16 F 2345 plakalı minibüsle yola çıktı. Minibüs, Yenice köprülü kavşak üzerine geldiği sırada, Yenice'den Akhisar mahallesi seyreden İsmet Gezer yönetimindeki 16 PJ 108 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Salih Aktaş ile minibüste yolcu olarak bulunan Zeki Aktaş, Cemre Aktaş, Emirhan Aktaş, Birgül Aktaş, Özlem Aktaş, Zeynep Aktaş ve Medine Aktaş ile kamyon sürücüsü İsmet Gezer ve yanında bulunan Halil Gezer yaralandı. Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların birçoğu ayakta tedavi görürken, kaza nedeniyle Yenice köprülü kavşağında trafik akışı bir süre kontrollü olarak yapıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesi ile yolda yeniden normal trafik akışı sağlandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğün Yolunda Kaza: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement