Duterte'den Çirkin İtiraf: "Bir Hizmetçiye Cinsel Tacizde Bulundum" - Son Dakika
Güncel

Duterte'den Çirkin İtiraf: "Bir Hizmetçiye Cinsel Tacizde Bulundum"

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, gençlik yıllarında bir hizmetçiye tacizde bulunduğunu itiraf etti.

01.01.2019 00:00

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, gençlik yıllarında bir hizmetçiye tacizde bulunduğunu itiraf etti.

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'den bir itiraf daha geldi. Filipinli lider, gençken bir hizmetçiye cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti. Duterte'nin Sözcüsü ise Filipinler Devlet Başkanının çirkin itirafının ardından yaptığı açıklamada, Duterte'nin "uydurduğunu" ifade etti. Duterte, itirafının ardından sert dille eleştirildi. Kadın hakları örgütü Gabriela, Duterte'nin sözlerinin "tecavüzü itiraf etmek" anlamına geldiğini belirtti.

Duterte geçtiğimiz aylarda, yurt dışında çalışan Filipinli bir hizmetçi kadını canlı yayın sırasında dudaklarından öptüğü için tepki toplamıştı. - MANILA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Duterte'den Çirkin İtiraf: 'Bir Hizmetçiye Cinsel Tacizde Bulundum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement