Düzce'de, Bedrettin Maradit Anısına Foto Safari Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de, Bedrettin Maradit Anısına Foto Safari Düzenlendi

Düzce\'de, Bedrettin Maradit Anısına Foto Safari Düzenlendi
09.10.2013 17:30

Düzce Belediyesi tarafından Düzce'de ilk günlük gazeteyi ve ilk kapsamlı matbaayı kuran duayen gazeteci Bedrettin Maradit anısına, Kardüz yaylasnını fotoğraflandırıldığı foto safari düzenlendi.

Düzce Belediyesi tarafından gazeteci Bedrettin MARADİT anısına foto safari düzenlendi. Geleneksel hale getirilen ve ikincisi düzenlenen etkinlikte Kardüz yaylası fotoğraflandı.

İlk olarak geçen yıl düzenlenen foto safari, yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybeden Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış adına yapılmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve duayen gazeteci Bedrettin Maradit adına gerçekleştirilen foto safari Kardüz yaylasında yapıldı. 6 Ekim Pazar günü Kardüz Yaylası'nda yapılan safariye Düzce Amatör Fotoğrafçılar Kulübü, Düzce Fotoğraf Gönüllüleri, Düzce Aktif Fotoğraf Amatörleri Derneği üyesinin yanı sıra yerel medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler ve Düzceliler katıldı. Kardüz Yaylası'nda yılın ilk karı ile karşılaşan fotoğraf gönüllüleri zorlu yol koşulları ile de karşı karşıya kalmalarına rağmen Kardüz Yaylasının muhteşem manzarasını fotoğraf karelerine yansıttı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İlimizin kültür ve turizmine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen safari kapsamında çekilen fotoğraflar hazırlanacak sergi ile de beğeniye sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düzce'de, Bedrettin Maradit Anısına Foto Safari Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement