Eğitim Kurumlarımıza Destek Ülkeye Destektir - Son Dakika
Güncel

Eğitim Kurumlarımıza Destek Ülkeye Destektir

Eğitim Kurumlarımıza Destek Ülkeye Destektir

Her Okula Kardeş Bir Kurum Kampanyası'na Merkezi Gaziantep'te Bulunan Global Taahhüt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özhan'dan Destek Geldi.

28.06.2010 16:29  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda Kaşmir Halı tarafından startı verilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteklediği Her Okula Kardeş Bir Kurum Kampanyası'na merkezi Gaziantep'te bulunan Global Taahhüt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özhan'dan destek geldi.

Hasan Özhan Şahinbey İlçesinde bulunan Aileye Ömer Battal İlköğretim Okulu'nu kardeş kurum ilan ettiklerini belirterek "Ülkemiz ve ulusumuz için yapacağımız en hayırlı iş eğitime destek vererek ortak geleceğimiz olan yeni neslimizin sağlıklı ortamlarda yetişmesini sağlamaktır" dedi.

Okulların tatile girmesiyle birlikte fiziki koşullarında iyileştirme yapmaya giden birçok okul idaresi kolları sıvayarak okullarının boya ve diğer onarım işlerini yaptırmaya başladı. Kaşmir Halı tarafından startı verilen ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'in de desteklediği Her Okula Kardeş Kuruluş Kampanyası çerçevesinde merkezi Gaziantep'te olan Global Taahhüt İnşaat Mad.Nak. Tur. Tic.Ltd. Şti Şahinbey İlçesinde bulunan Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu'nu Kardeş Kurum ilan etti.

Devlet vatandaş işbirliğinin hızla geliştiği Gaziantep'te eğitime vatandaş desteğinin şart olduğunu ifade eden Global İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özhan Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu'na boya desteği sağlayarak okulun boyanmasına katkı sağladı.

Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulunu kardeş kuruluş ilan ettiklerini ifade eden Glabol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özhan "Ülkemizdeki en büyük sorunun eğitim alanında olduğunu hep bir ağızdan ifade ediyoruz ama çözümü için nedense büyük bir çoğunluğumuz bir şeyler yapmıyor. Oysa eğitim gören çocuklarımız hepimizin çocukları, ülkemizin ve ulusumuzun ortak geleceği.

Ülkemiz ve ulusumuz yapılacak en hayırlı iş eğitim kurumlarımızı desteklemek ve bu kurumlarımızın modernleşmesine katkı sağlamaktır. Kaşmir Halı tarafından startı verilen Her Okula Kardeş Bir Kurum Kampanyasını destekliyoruz. Kampanyanın gerçekleştirilmesi için ilk adımı atan Topçuoğlu ailesini yürekten kutluyorum.

Bizlerde kurum olarak geçtiğimiz günlerde firmamızı ziyaret eden ve okullarına boya desteği isteyen okul idaresiyle görüştükten sonra Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu'nu kardeş kurum ilan etmeye karar verdik. İlk etapta okulun boya ihtiyacını karşıladık. Önümüzdeki günlerde okulla kardeş kuruluş sözleşmesi imzalayarak olayı resmileştireceğiz ve kampanya çerçevesinde okulun yıllık temel ihtiyaçlarının karşılanması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Kampanya'ya milli eğitimden tam destek

Her Okula Kardeş Bir Kurum Kampanyasını sanayici ve iş adamları arasında yayğınlaştırmak ve özellikle OSB ve Küsket'te faaliyet gösteren kurumlarla okulların kardeşlik anlaşması yapması yönünde çalışmaları desteklediklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin "Kampanya'nın organize sanayi bölgesindeki sanayi kuruluşlarımızca benimsenmesi ve il genelindeki okullarımızın bu kurumlarca desteklenmesi için gerekli çalışmaları sürdüreceğiz.

Özel sektördeki kurumlarla okulların kardeşliği sadece okullara maddi desteği değil, öğrencilerimizle sanayicilerimiz ve okullarımız arasındaki kültürel alışverişi de hızlandırır. Bu kampanyanın startını veren ve destekleyenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Kurumlarımıza Destek Ülkeye Destektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement