Eğitimci Vali Aydoğdu'dan 'Lavanta Kokan Okullar' projesi - Son Dakika
Güncel

Eğitimci Vali Aydoğdu'dan 'Lavanta Kokan Okullar' projesi

Eğitimci Vali Aydoğdu\'dan \'Lavanta Kokan Okullar\' projesi

AKSARAY Valisi Hamza Aydoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Atatürk İlkokulu'ndaki öğretmeleri ziyaret edip, 'Lavanta Kokan Okullar' projesini başlatarak, okulun bahçesine lavanta dikti.

24.11.2020 13:16  Güncelleme: 13:28

AKSARAY Valisi Hamza Aydoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Atatürk İlkokulu'ndaki öğretmeleri ziyaret edip, 'Lavanta Kokan Okullar'  projesini başlatarak, okulun bahçesine lavanta dikti.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Aksaray'a vali olarak atanan Hamza Aydoğdu, Öğretmenler Günü için Atatürk iİkokulu'ndaki öğretmenleri ziyaret etti. Vali Aydoğdu, ziyaretin ardından öğretmenlerle birlikte okul bahçesine lavanta dikti. Vali Aydoğdu, 'Lavanta Kokan Okullar' projesi kapsamında kent merkezindeki 30 okulun bahçesine lavanda dikeceklerini belirterek, 'Aksaray'da ilk kez uyguladığımız bir projeye de burada start verdik. Okullarımızın bahçelerinde kullanılmayan yerlerde faydalı bir iş yapalım istedik. Tarım Müdürümüz Bülent Saklav ile birlikte 30 okulumuza lavanta ekimine başladık. İlkini bugün Öğretmenler Günü'nde Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdik. Ben Türk bayrağının dalgalandığı her yerde, 81 ilde, kasabada, köyde fedakarca görev yapan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan bütün öğretmenlerimizin Ööğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitimci Vali Aydoğdu'dan 'Lavanta Kokan Okullar' projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement