Eğlence Ve Eğitim Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Eğlence Ve Eğitim Bir Arada

Eğlence Ve Eğitim Bir Arada

Esenler Belediyesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri kapsamında Esenlerli çocuklara yönelik bir eğitim programı düzenledi.

06.04.2015 16:39

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Anne Çocuk Oyun Kampüsü'nü ziyaret etti.

HEM EĞLENDİLER HEM EĞİTİM VERDİLER

Emniyet personeli, çocuklarla birlikte hem eğlendiler hem de farklı konularda eğitimler vererek minikleri bilgilendirdiler. Eğitimde çocuklara;155 Polis İmdat Hattı, Emniyet Birimlerinin Tanıtımı, Trafik Işıkları, Güvenli İnternet, Yabancı Kişilerin Yaklaşımı Sırasında Verilecek Tepki, Alışveriş Merkezlerinde Ailelerinin Yanlarından Neden Ayrılmamaları Gerektiği gibi çeşitli konularda bilgiler verildi.

BİRLİKTE RESİM YAPTILAR

Anne Çocuk Oyun Kampüsü Çocuk Oyun Alanında gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere, "Trafik İşaretleri" isimli kısa animasyon filmi de izletildi. Yaklaşık bir saat süren eğitimin ardından polis memurları, şapka ve resim defteri hediye ettikleri öğrencilerle birlikte resim yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğlence Ve Eğitim Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement