El Çabukluğu ile Bilekliği Çaldılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

El Çabukluğu ile Bilekliği Çaldılar

El Çabukluğu ile Bilekliği Çaldılar
20.12.2018 17:57

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki bir kuyucuya müşteri gibi giren iki kadın, denedikleri bilekliklerden birini el çabukluğu ile çaldı.

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki bir kuyucuya müşteri gibi giren iki kadın, denedikleri bilekliklerden birini el çabukluğu ile çaldı. Hırsızlık işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, polis, 2 kadının yakalanması için çalışma başlattı.

Turgutlu Manisa Eski Karayolu üzerindeki Koza Parkı yakınındaki bir kuyumcuya, bugün saat 14.30 sıralarında gelen 2 kadın, altın bilekliklere bakmak istedi. Bunun üzerine tezgahtarın çıkardığı bileklikleri deneyen kadınlar, bir süre sonra diğer modelleri de görmek istediklerini söyledi. Çok sayıda bilekliği deneyen 2 kadın, istedikleri modeli bulamadıklarını belirtip, kuyumcudan çıktı.

İki kadının ayrılmasından sonra, bilekliklerden birinin eksik olduğu farkeden tezgahtar, işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden müşteri gibi gelen 2 kadından birinin, bilekliği ceketinin iç cebine koyduğunu tespit edip, durumu polise bildirdi. Polis, İzmir plakalı bir otomobille olay yerinden ayrıldıkları tespit edilen kimliği belirsiz iki kadını yakalamak için çalışma başlattı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Çabukluğu ile Bilekliği Çaldılar - Son Dakika


Advertisement