Elazığ - Bakan Yılmaz, Başbakan'dan Önce Elazığ Ve Bingöl'de - Son Dakika
Güncel

Elazığ - Bakan Yılmaz, Başbakan'dan Önce Elazığ Ve Bingöl'de

Elazığ - Bakan Yılmaz, Başbakan\'dan Önce Elazığ Ve Bingöl\'de

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 24 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl ve Elazığ'da Mitingler Düzenleyeceğini Belirterek, "1982 Anayasasına En Çok Hayır Oyu Çıkan Kent Bingöl'dü. O Gün 'hayır' Oyu Veren Bingöllüler'e Bu Vesileyle Şükranlarımı Sunuyorum" Dedi.

22.07.2010 07:04

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 24 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl ve Elazığ'da mitingler düzenleyeceğini belirterek, "1982 anayasasına en çok hayır oyu çıkan kent Bingöl'dü. O gün 'hayır' oyu veren Bingöllüler'e bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Elazığ Havaalanı'nda Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Slemanoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Şerifoğlulları ve partililer tarafından karşılanan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 24 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl ve Elazığ'da mitingler düzenleyeceğini belirterek, "1982 anayasasına en çok hayır oyu çıkan kent Bingöl'dü. O gün 'hayır' oyu veren Bingöllüler'e bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Bu anayasanın memleketi idare edemeyeceğini daha o günlerde görmüşler demek" dedi.

Bakan Yılmaz, daha sonra Karakoçan İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurlarının cenazelerinin kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna geçerek, yaşamını yitiren polis memurlarının ailelerine başsağlığı diledi. Bakan Yılmaz, daha sonra karayoluyla Bingöl'e hareket etti.

Bu arada AK Parti Elazığ İl Başkanı Ali Şerifoğulları da il binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ı Elazığ'a yaraşır bir şekilde karşılayacaklarını söyledi. Şerifoğulları, "Elazığ, tarihin her döneminde dik ve mert bir duruş sergileyerek Türkiye'ye örnek olmuştur. Şehrimiz, hem Başbakanımızı 24 Temmuz Cumartesi günü karşılamada, hem de 12 Eylül günü refandumda bu dik, onurlu ve mert duruşunu bir kez daha gösterecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ - Bakan Yılmaz, Başbakan'dan Önce Elazığ Ve Bingöl'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement