Elazığ'da 3 Hakim ve Savcı Daha Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da 3 Hakim ve Savcı Daha Tutuklandı

13.08.2016 10:25

Elazığ’da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan 7 hakim ve savcıdan 3’ü tutuklandı.

Elazığ'da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan Elazığ ve Karakoçan Adliyesi'nde görevli 7 hakim ve savcı, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, ifade işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kentte, daha öncede haklarında yakalama kararı verilen 24 hakim ve savcıdan 23'ü yakalanmış, 19'u tutuklanmış, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 3 Hakim ve Savcı Daha Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement