Elif Tayhan da Gaye Sökmen Oyuncu Kadrosun da - Son Dakika
Güncel

Elif Tayhan da Gaye Sökmen Oyuncu Kadrosun da

Elif Tayhan da Gaye Sökmen Oyuncu Kadrosun da

Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'i oynayan Elif Tayhan Türkiye'nin en önemli ajansların dan Gaye Sökmen ile anlaştı.

04.07.2011 13:18

BİRÇOK ÜNLÜ GAYE SÖKMEN DE

Kıvanç Tatlıtuğ, Özgü Namal, Arzum Onan, Azra Akın, Begüm Kütük, Bora Kozanoğlu, Burak Sağyaşar, Canan Ergüder, Cihan Ünal,Demet Kutluay ,Deniz Uğur, Hazal Kaya ,Haluk Piyes, Kıvanç Kasabalı ,Sedef Avcı, Naz Elmas ,Tan Sağtürk, Burcu Esmersoy ve daha birçok ünlü ismi kadrosun da bulunduran Gaye Sökmen konservatuar mezunu Elif Tayhan'ıda kadrosuna dahil etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLMUŞTU

Oyuncu Elif Tayhan yeni yayın dönemi ile alakalı dizi ve sinema görüşmelerine devam ederken, geçtiğimiz ay çok önemli bir sinema tadında belgesel de başrol oyuncusu olarak oynamıştı. Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'i oynayan Tayhan, ''Dönem projelerin de oynamak bana her zaman mutlu etmiştir. Şuan yeni yayın dönemine hazırlanan projeler için görüşmelerimiz devam ediyor.''dedi

ARAP MEDYASINDAN YOĞUN İLGİ

Türkiye de reyting rekorları kıran dizilerin Ortadoğu da yayınlanması o dizi de oynayan oyunculara da Ortadoğu kapılarını açtı. Oyuncu Elif Tayhan da Ortadoğu da yayınlanan birçok Türk dizisinde rol almasının ardından arap dünyasının en önemli televizyon kanalları MBC, Al Raşheed, Al jazeere televizyonları röportaj yapmıştı.

Formun Altı

FOTOĞRAFÇILIĞA MERAK SARDI

Yeni projeler için yoğun şekilde görüşmeler de bulunduğunu belirten Tayhan boş zamanların da fotoğrafçılık ile de uğraşmaya başladığını belirterek, ''Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu yüzden kendime profesyonel fotoğraf makinası aldım. Boş vakitlerim de bol bol fotoğraf çekiyorum yakın da deneyimli fotoğrafçılardan eğitim de alarak bu alanda da kendimi ilerletmeyi düşünüyorum.''dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elif Tayhan da Gaye Sökmen Oyuncu Kadrosun da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement