"Emekli Bankacılığı Programı" - Son Dakika
Güncel

"Emekli Bankacılığı Programı"

"Emekli Bankacılığı Programı"

Garanti, emeklilerin özel bankası olmak için "Emekli Bankacılığı Programı"nı başlattı.

01.11.2011 11:20

Garanti Bankası, "emeklilerin özel bankası" olmak amacıyla hazırladığı "Emekli Bankacılığı Programı"nı başlattı. Program kapsamında, maaşını Garanti'nin yurt çapındaki Paramatik ve şubelerinden almayı tercih eden emekliler; özel mevduat faizleri, indirimli kredi faizleri ve şubelerde sıra önceliği gibi fırsatlardan yararlanabiliyor. Bir yılda bir aylık market harcaması kadar bonus kazandıran Emekli Bonus kredi kartı alabiliyor. Maaş aldıkları bankayı değiştirmek isteyen emeklilerin, Garanti Şubeleri'ne gelerek dilekçe vermesi yeterli oluyor.

Emekli maaşını çekmek için Garanti'yi tercih eden emekliler, vadeli mevduatları için kendilerine özel çok cazip faizlerden faydalanabiliyor, destek, oto ve konut kredilerini indirimli faizlerle alabiliyor. Garanti, emeklilere, tek bir tuşla bakiyelerinin tamamını çekebilecekleri özel ATM menüsü ve şubede sıra önceliği de sunuyor. Maaşını Garanti'den almayı tercih eden emekliler, program kapsamında alacakları Emekli Bonus Card'larıyla yaptıkları market harcamalarından % 8.3 bonus kazanacak. Böylece 1 yılda yaptıkları market alışverişlerinde, 1 aylık harcama kadar hediye bonus puan kazanma fırsatına sahip olacaklar. Emekli Bonus sahipleri ayrıca; bahçecilik, fotoğrafçılık, resim, ahşap boyama, takı tasarım ve seramik gibi çeşitli alanlardaki hobi kurslarından indirimli olarak yararlanma imkânı kazanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, "Ülkemizde 10 milyona yakın emekli bulunuyor. Çalıştıkları dönemde ülke ekonomisi için çok değerli olan emekliler, ekonomik aktivite içinde bilfiil yer almayı sürdürüyor, yaptıkları harcamalarla ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Emekli vatandaşlarımızın bir kısmı, sadece tüketmiyor, üretimde aktif yer alarak çalışmaya devam ediyor. Bu nedenle, emeklilerimizin tüketim alışkanlıklarını ve eğilimlerini mercek altına alarak, 'Emekli Bankacılığı' hizmetlerimizi gözden geçirdik. Tüketiciler arasında ayrı bir özen gösterilmesi gereken emekliler için, özel ve ayrıcalıklı hizmetler tasarlayarak 'emeklilerin özel bankası' olmayı hedefledik. Kredi ihtiyaçları ve birikimleri için çok cazip faiz avantajları oluşturduk, 1 yılda 1 aylık market harcamalarının bedava olmasını sağlamak için özel bir kredi kartı çıkardık.

Şubelerde öncelikli hizmet almaları ve farklı hobi kurslarına indirimli katılım fırsatları oluşturduk. Bu sayede emeklilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek, hayatlarını renklendirecek hizmetler sunmaya başladık. Bunca yıllık emeklerinin karşılığında hak ettikleri özeni hissettirecek ve enerjilerini yenileyecek hizmetler sunmaya gayret ediyoruz. Ülkece ihtiyacımız olan bu enerjiyi ayakta tutma çabalarımız, 2012'de de sürecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Emekli Bankacılığı Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement