Emilhan Güçlü Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Emilhan Güçlü Seçim Sonuçları

Emilhan Güçlü Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi ANKARA AKYURT belediye başkan adayı olan Emilhan Güçlü isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:20

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi ANKARA AKYURT belediye başkan adayı olan Emilhan Güçlü isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. ANKARA AKYURT ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Emilhan Güçlü isimli Vatan Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Vatan Partisi ANKARA AKYURT adayı Emilhan Güçlü kimdir? Vatan Partisi ANKARA AKYURT adayı Emilhan Güçlü yüzde kaç oy aldı?

Emilhan Güçlü Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi ANKARA AKYURT belediye başkan adayı olarak gösterilen Emilhan Güçlü AKYURT ilçesinde % 0,15 oranında oy almıştır. AKYURT ilçesinde % 0,15 oranında oy olan Emilhan Güçlü adlı Vatan Partisi adayı toplamda 30 adet oy sayısına ulaştı.

ANKARA AKYURT ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Emilhan Güçlü Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement