En Keyifli Tatil Neomarin'de Yaşanır - Son Dakika
Güncel

En Keyifli Tatil Neomarin'de Yaşanır

En Keyifli Tatil Neomarin\'de Yaşanır

21 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Neomarin'de muhteşem bir sömestre tatili çocukları bekliyor.

21.01.2012 09:20

Yenilenen yüzüyle Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi'nde artık daha çok etkinlik, daha fazla eğlence, en uygun alışveriş ziyaretçilerimizi bekliyor. Yeni yönetimi ile AVM içi etkinliklere daha çok önem veren Neomarin 21 Ocak – 3 Şubat 2012 tarihleri arasında ki sömestre tatili süresince çocuklar ve ebeveynler için birbirinden özel eğlenceler ve aktiviteler hazırladı.

21 Ocak Cumartesi günü saat 15:00 te Yetenek Sizsiniz Yarışması birincisi Sefa Doğanay taklitleri ile Neomarin'de olacak. 22 – 25 – 29 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde Elif Korkmazel ile Tatlı'dan Tuzluya Pratik Yemek Tarifleri ve yarışmaları ve Çocuk Tiyatrosu, 27 Ocak Cuma günü Ayşenur Yazıcı ile Makyaj Atölyesi, 28 Ocak'ta İllüzyonist Aref'in göz kamaştırıcı İllüzyon şovu, 3 Şubat'ta ise Neslihan Yargıcı ile Kadınca Sohbetler Neomarin ziyaretçileri ile birlikte olacak.

24 Ocak saat 14:00 te Minik Eller Atölyesi Karagöz Hacivat Kukla Yapımı, 28 Ocak saat 13:30 da Minik Eller Atölyesi Kaşık Kukla Yapımı, 31 Ocak Salı saat 14:00 te Minik Eller Atölyesi Pasta Yapımı eğitici ve öğretici aktivitelerimiz ile keyifli bir tatil geçirecekler. Tüm bunların yanında Pazartesi hariç her gün kostümlü animatörlerle çocuklar için yüz boyama ve balon katlama etkinliği 13:30 – 17:00 saatleri arasında minik ziyaretçilerimizin hizmetinde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Keyifli Tatil Neomarin'de Yaşanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement