Endonezya'da botun alabora olması sonucu 26 kişi kayboldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Endonezya'da botun alabora olması sonucu 26 kişi kayboldu

Endonezya\'da botun alabora olması sonucu 26 kişi kayboldu
28.05.2022 13:16  Güncelleme: 13:19

Endonezya'nın Sulawesi Adası açıklarında bir botun alabora olduğu ve botta bulunan 26 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Endonezya'nın Sulawesi Adası açıklarında bir botun alabora olduğu ve botta bulunan 26 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Yerel basındaki haberlerde, 26 Mayıs Perşembe günü Makassar'daki Paotere Limanı'ndan hareket eden botun, dün alabora olduğu belirtildi.

Batan botta 43 kişinin bulunduğu ve bazı yolcuların yardım botları ile kurtarılarak yakındaki Banjarmasin ve Jeneponto şehirlerine taşındığı ifade edildi.

Yetkililer, kazaya kötü hava şartlarının ve yakıt eksikliğinin yol açmış olabileceğini aktarırken kayıp 26 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bilgisini paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Endonezya'da botun alabora olması sonucu 26 kişi kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement