Engelli Basketbolcular Lideri Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Engelli Basketbolcular Lideri Ağırlıyor

Engelli Basketbolcular Lideri Ağırlıyor

Hazırlıklarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapan Mavi Beyazlı takım, günü tek idman ile tamamlıyor.

30.12.2013 15:13

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta kendi sahasında lider Ankara Yeni Mahalle takımı ile oynuyor.

Hazırlıklarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapan Mavi Beyazlı takım, günü tek idman ile tamamlıyor. Pazar günü saat 14.00'da oynayacağı lider Yeni Mahalle Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol maçının hazırlıklarını antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu maçı kazanarak lider ile arasındaki puan farkını da kapatmak istiyor.

Ligde şuan itibariyle iyi konuma geldiklerini ve liderlik yarışına ortak olduklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Geride kalan 7 haftada çok iyi maçlar çıkardık. Pendik ve Ankara takımlarına mağlup olduk. Yeni bir kadro oyuncusuna sahip olmamıza rağmen iyi mücadele veriyoruz. Birlik ve beraberlik halinde önemli engelleri aşacağımızı ve başarıya ulaşacağımızı ümit ediyorum. Bu hafta ligimizin lideri Ankara Yeni Mahalle takımı ile oynuyoruz. Onlar da çok güçlü ve iyi bir kadroya sahipler. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Ankara'yı yenmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Takımda herhangi bir sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını anımsatan Göksen, geçen hafta açık öğretim sınavlarından dolayı ligi maç yapmadan geçirdiklerini söyledi. Bu arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Göksen, bu hafta Ankara Yeni Mahalle takımını da yenerek lider ile aradaki puan farkını kapatacaklarını bildirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 12 puan ve averajla 4'cü sırada bulunuyor. Mavi Beyazlı takım, geride kalan 7 haftada rakip potaya 478 sayı bırakırken, kendi potasında 425 sayı gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Basketbolcular Lideri Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement