Engelliler Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Engelliler Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi

Engelliler Uçurtma Şenliği\'nde Eğlendi

Elazığ'da,'Uçurtma Şenliği'nde engelliler aileleriyle birlikte uçurtma uçurdu, çeşitli oyunları oynadı ve yarışlara katıldı.

25.04.2013 15:42  Güncelleme: 17:19

Elazığ'da, Beyyurdu Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi tarafından düzenlenen 'Uçurtma Şenliği'nde engelliler aileleriyle birlikte uçurtma uçurdu, çeşitli oyunları oynadı ve yarışlara katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Beyyurdu Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi'nde eğitim gören genç ve yetişkinler, aileleriyle mutlu bir gün geçirdi. Beyyurdu Mahallesi'ndeki boş arazide uçurtma uçuran engelliler, aileleriyle birlikte kaşıkta yumurta taşıma, halat çekmece, çuval, halı sahada penaltı atışı oyunlarını oynadı. Düzenlenen oyun ve yarışlar sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Akşam saatlerine kadar devam eden oyunlar öncesinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Yavuz, engelsiz bir yaşam için düzenlenen etkinliğin merkezde eğitim görenleri ve ailelerini sevindirdiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelliler Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement