Erbakan Ailesinde "Miras" Kavgası - Son Dakika
Güncel

Erbakan Ailesinde "Miras" Kavgası

Zeynep Erbakan kardeşleri hakkında babasından kalan malları kaçırdıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

15.03.2012 09:27  Güncelleme: 10:10

Son günlerde gündeme gelen Erbakan'ın mirası ile ilgili tartışmalar gittikçe artarken Milliyet gazetesi konu ile ilgili bir iddia ortaya attı.

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kızı Zeynep Erbakan'ın, kardeşleri hakkında, babasından kalan malları üzerlerine geçirerek, mal kaçırdıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Soruşturmaya konu suç duyurusu, 6 Mart 2012'de Erbakan'ın kızı Züheyra Zeynep Erbakan tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapıldı.

Milliyet Gazetesi'nin ele geçirdiği iddia edilen dilekçede, kardeşlerin miras paylaşımından sonra bazı gayrimenkullerin tapuda adlarına kayıt edildiği ve bankalardaki nakdi varlıklarının arttığına dair duyum alındığı öne sürülüyor.

MAL VARLIKLARI ARTTI İDDİASI

Erbakan'ın vefatından önceki bir yıl içinde ve sonrasındaki dönemde malvarlığı arttığı iddia edilen şüpheliler Muhammet Ali Fatih Erbakan, Rabia Elif Erbakan Altınöz ve Mehmet Altınöz.

Yine dilekçede bu varlık artışının 'aile meclisi'nde gündeme geldiği ancak bu 'süratli artış için makul açıklama' yapılamadığı da belirtildi.

5 YIL HAPİS

Şüphelilerin, TCK'nın "hakkı olmayan yere tecavüz" ve "güveni kötüye kullanmak" suçlarından 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Erbakan Ailesinde "Miras" Kavgası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erbakan Ailesinde 'Miras' Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement