Erdal Erdal'dan Halk İftarı - Son Dakika
Güncel

Erdal Erdal'dan Halk İftarı

Erdal Erdal\'dan Halk İftarı

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ve kurmayları iftarını ihtiyaç sahibi bir ailenin evinde açtı.

27.07.2012 13:48

İftarın Ardından İhtiyaç Sahibi Başka Bir Aile Ziyaret Edip Yardım Yaptı.

Çalışmalarına ramazanda da ara vermeyen Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, Ramazan ayı olması nedeniyle ihtiyaç sahibi iki aileyi ziyaret edip maddi yardımda bulundu. Aile ziyaretine Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal'in yanı sıra Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayrullah Akyıldız, Sosyal İşler Başkanı Ayfer Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Acar katıldı.

Yoksul Ailenin Evinde İftar Açıldı:

Erdal Erdal ve teşkilatı bağlar da oturan yoksul bir ailenin iftarda misafiri oldu. Ziyaret edilen aile parti yönetimini çok iyi karşıladı sevgi gösterdi. Erdal Erdal'ın yönetime geldiğinden amacının bağlar halkına hizmet olduğunu ve bunu hakkıyla yerine getirdiğini belirttiler. Misafir olunan ailenin tüm yükü annedeydi. Oğlu vefat etmiş olan annenin eşi de kırk gün önce vefat etmişti. Kızı, gelini, oğlu ve torunlarıyla kiracı olduğu evde yaşayan Perihan ve ailesi maddi zorluklarla mücadele ediyor ve bir yardım elinin uzanmasını bekliyordular. Bu mübarek ramazan ayında evlerinde bir tas yemek bulamayan ailelerin olduğunu belirten Erdal, asıl yoksul ve fakirlerin kendini göstermeyenlerin gizlenenlerin olduğunu söyledi. Ziyaret edilen eve çeşitli gıda yardımı ve nakdi para yardımı yapıldı. Çocukların ve bayanların yardım alması için ilgili makamlara başvuru yapılabileceğini belirtti.

Ak Parti Teşkilatı iftarın ardından bağlar ilçesinde yaşayan başka bir aileyi ziyaret etti. Ziyaret edilen aileye de maddi yardım yapıldı ve eğer ihtiyaçları olursa istedikleri zaman kendilerini ziyaret edebileceklerini belirttiler.

Erdal, ramazan gibi mübarek bir ayda her zaman olduğu gibi yoksulun yanında olacaklarını. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli izinden gidip ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerine ve zor durumda olanlara Allah rızası için yardım edeceğini söyledi. Yönetime geldiğimiz günden bu yana gerek çalışmalarımızla olsun gerekse de hizmetlerimizle olsun her zaman halkın yanında olduk. Bağlar halkı bizim için çok önemli ve değerlidir. Halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Burada kapımız herkese açıktır ve biz sonuna kadar gücümüz yettiğince halkın yanında olacağız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdal Erdal'dan Halk İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement