Erenhot Limanı'ndan 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti - Son Dakika
Güncel

Erenhot Limanı'ndan 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti

Erenhot Limanı\'ndan 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti

Çin'in İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ndeki Erenhot sınır limanından bugüne kadar toplam 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti. Erenhot Limanı, Çin ve Moğolistan arasındaki en büyük kara limanıdır ve 70 farklı Çin-Avrupa yük treni güzergahı bulunmaktadır. Bu trenlerin taşıdığı ürünler arasında ayakkabı, giyim eşyaları, mekanik ve elektrikli ürünler, araçlar ve araba parçaları gibi çeşitli kategoriler yer almaktadır.

10.03.2024 12:58  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HOHHOT, 10 Mart (Xinhua) -- Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde bulunan Erenhot sınır limanından Cumartesi sabahı itibarıyla toplam 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti.

Erenhot Limanı, Çin ve Moğolistan arasındaki en büyük kara limanı olma özelliğini taşıyor. Limandan geçen ve Tianjin, Anhui, Hunan ve Sichuan dahil olmak üzere Çin genelinde 10'dan fazla eyalet, bölge ve belediyeden başlayıp Almanya, Polonya, Rusya ve Belarus gibi 10'dan fazla ülkede 60'tan fazla varış noktasında son bulan 70 Çin-Avrupa yük treni güzergahı bulunuyor.

Erenhot Limanı'ndan geçen Çin-Avrupa yük trenlerinin taşıdığı mallar arasında ayakkabı ve giyim eşyaları, mekanik ve elektrikli ürünler, araçlar ve araba parçaları gibi yaklaşık 1.000 kategoride ürün yer alıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Erenhot Limanı'ndan 15.000 Çin-Avrupa yük treni geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement