Erzurumlu 'Collina Derya' Hayatında İlk Kez Kuaföre Gitti - Son Dakika
Güncel

Erzurumlu 'Collina Derya' Hayatında İlk Kez Kuaföre Gitti

Erzurumlu \'Collina Derya\' Hayatında İlk Kez Kuaföre Gitti

Yakalandığı hastalık nedeniyle önce saçları, ardından kaşları ve dişleri dökülen 26 yaşındaki Derya Ağdaş'a kadın kuaförü Ahmet Özerbaş yardım eli uzattı.

16.06.2015 10:03  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurumlu 26 yaşındaki Derya Ağdaş'ın 2 yıl önce kaşı ve saçları dökülünce, ünlü İtalyan hakem Pierluigi Collina'ya benzedi.

"Evimize kız bakmaya gelenler beni bu halde görünce kalkıp gidiyorlar" diyen ve gazetelere haber olan Ağdaş'ın bu durumuna üzülen Erzurumlu kadın kuaförü Ahmet Özerbaş yardım elini uzattı. Ağdaş'ı davet ettiği kuaför salonunda, önce makyajla kaş uygulaması ve ardından porselen makyaj yaptıran Ahmet Özerbaş genç kıza iki tane de gerçek saçtan yapılan özel peruk hediye etti.

KAŞLARINDAN SONRA DİŞLERİ DE DÖKÜLDÜ

Merkez Palandöken ilçesi Karayolları semtinde yaşayan Sediye-Sadrettin Ağdaş çiftinin 6 çocuğundan ikincisi olan Derya Ağdaş'ın saçları 2 yıl önce dökülmeye başladı. Erzurum'da gitmedik doktor bırakmayan genç kızın hastalığına çare bulunamadı. Yapılan tüm tetkik ve muayenelerde hiçbir hastalık bulgusuna rastlanmadığı belirtilen Derya Ağdaş'ın saçı ve kaşlarından sonra dişleri de döküldü. Yaşadıkları bu sıkıntılar nedeniyle aynalara küstüğünü söyleyen Derya Ağdaş, en çok kız bakmaya gelenlerin kendisini saçsız görünce kalkıp gittiğine üzülüyordu. Saçları dökülünce ünlu İtalyan hakem Pierluigi Collina'ya benzerliği ile dikkat çeken Derya Ağdaş gazetelere haber olmuştu.

İLK KEZ KUAFÖRE GİTMİŞ

Hayatında ilk kez bir kadın kuaföre gittiğini ve 5 dakika içinde yüzde yüz değişime uğradığını söyleyen Ağdaş şöyle konuştu: "Benimle ilgili gazetelerde haber çıkınca bazı özel firmalar arayarak İstanbul'a davet etti. Ama maddi imkansızlık nedeniyle gidemedim. Erzurumlu kufaör Ahmet abi sağolsun bana yaptığı kaş, makyaj ve hediye ettiği kaliteli perukla beni hayata yeniden bağladı. Hayatımda ilk kez bir kuaföre geliyorum. Bendeki değişikliğe kendim bile inanamadım. Yanıma gelen babam bile çok şaşırdı. Artık uzun saçlı peruk sayesinde küstüğüm aynanın karşısına geçip, saçlarımı tarayıp örebileceğim."

'İSTEDİĞİ ZAMAN SALONUMUZA GELEBİLİR'

Kadın kuaförü oldukları için saçsız kadın psikolojisinden çok iyi anladıklarını ve Derya'nın haberini okuduklarında çok üzüldüklerini ifade eden kuaför Ahmet Özerbaş ise şunları söyledi: "Derya için kalıcı kaş yapmayı düşünüyorduk. Ancak ileride göreceği tedaviyi etkileyebilir düşüncesiyle bundan vazgeçtik. Kendisini salonumuza davet ettik. Makyöz Elif Eylül Araç tarafından makyaj ve kaş uygulaması yapıldı. Derya'ya iki tane de hediye ettiğimiz ve orijinal saçtan hiçbir farkı olmayan perukları nasıl kullanacağını gösterdik. Derya'nın küstüğü aynalara yeniden gülerek bakmasını görmek beni ve ekibimi çok mutlu etti. Kendisi hayat boyu hiçbir ücret ödemeden istediği zaman salonumuza gelip makyajını yaptırabilir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurumlu 'Collina Derya' Hayatında İlk Kez Kuaföre Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ö: m 0 0 Yanıtla

Advertisement