Eşeklerin Düğününde Kavga - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eşeklerin Düğününde Kavga

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Eşeklerin Düğününde Kavga

Evlendirilen 'Duman' ve 'Linda' Adlı Eşeklerin Düğününde Kavga Çıktı.

Pistte oyunlar oynandığı sırada 60 yaşındaki Feyzullah Koçak, ayağına basan bir genci uyarması üzerine gencin ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Gençler, Koçak´a kemerle vurup, sandalye fırlattı.

Fethiye'de Yalçın Yörük Müzesi sahibi Enver Yalçın dün düzenlediği organizasyonla kendisine ait ´Duman´ adlı eşekle İngiliz Elaine- Michael Adkin çiftine ait ´Linda´ adlı eşekleri evlendirmişti. Eşekler için yapılan düğünde, pistte oyunlar oynandığı sırada ismi belirlenemeyen bir genç Feyzullah Koçak adlı kişinin ayağına bastı. Koçak´ın genci ´ne basıyorsun dikkat etsene´ diye uyarması üzerine 4 kişilik bir grup kendisine saldırdı. Gençler bellerinden çıkardıkları kemerle Koçak'ın sırtına vurmaya başladı. Adamı bir yandan yumruklayan gençler, bir yandan da sandalye fırlattı. Düğüne katılanlar da kavgayı bir süre izlerken, kavgayı düğün sahibi Enver Yalçın ayırdı.

Gençlerin kendisine bir anda saldırdığını belirten Feyzullah Koçak, "Oyun devam ederken gençlerden bir tanesi ayağıma bastı. Ben de ´ne basıyorsun, biraz dikkat etsene´ dedim. Bu sözü söylememle birlikte gençler bir anda bana saldırmaya başladı. Gömleğimi yırtıp üzerime çullanıp beni dövdüler. Gençlere hiç yakışmayan bir davranıştı. İlk kez düzenlenen böyle bir düğünde olmaması gerekiyordu. çok ayıp ettiler" diye konuştu. Koçak, polis merkezine giderek gençlerden şikayetçi olurken, düğün ise kaldığı yerden devam etti.

Sezer ŞAHİNDAŞ/ FETHİYE - DHA

Kaynak: DHA