Eşini Öldürüp İntihar Eden Eski Belediye Başkanı ve Eşi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eşini Öldürüp İntihar Eden Eski Belediye Başkanı ve Eşi Toprağa Verildi

Eşini Öldürüp İntihar Eden Eski Belediye Başkanı ve Eşi Toprağa Verildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, eşini vurduktan sonra intihar eden Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı ve eşi, gözyaşları arasında toprağa verildi.18 yıl belediye başkanlığı yaptığı Nardüzü Belediyesi önünde, Ahmet Şanlı ve...

16.04.2013 18:24

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, eşini vurduktan sonra intihar eden Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı ve eşi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

18 yıl belediye başkanlığı yaptığı Nardüzü Belediyesi önünde, Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı için tören düzenlendi. Törene katılanların karanfil attıkları Şanlı çiftinin yan yana konan tabutları, görenleri gözyaşlarına boğdu. Oğulları Yusuf ve Alkan ile kızları Melva, cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu törende yaptığı konuşmada, "Hayatımın en acı konuşmasını yapıyorum. Bu belediye hizmet binasını Ahmet Şanlı yaptırdı. Çok iyi bir insan olmakla beraber başarılı bir belediye başkanıydı. Hepimizin başı sağ olsun, acımız çok büyük" dedi.

Daha sonra konuşan Şanlı çiftinin büyük oğulları Yusuf Şanlı ise, "Babam bu beldeye çok hizmet etti. Ailesinden önce hizmeti ön planda tuttu. İnsanlara faydalı biriydi. Annem ve babam çok iyi insanlardı. Lütfen onları iyilikleriyle hatırlayın, ölüm şekilleriyle değil" diye konuştu.

Törenin ardından Şanlı çifti,Nardüzü Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nardüzü beldesi eski belediye başkanı Ahmet Şanlı, dün akşam saatlerinde Karaağaç beldesi Onur Sitesi'ndeki evinde eşiyle tartışmış, tartışma sonucu kendisine ait ruhsatlı tabancayla eşine üç el ateş ettikten sonra, şakağına sıktığı kurşunla intihar etmişti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini Öldürüp İntihar Eden Eski Belediye Başkanı ve Eşi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement