Eski Sevgilisini Taciz Ettiği İçin Öldürülmüş - Son Dakika
Güncel

Eski Sevgilisini Taciz Ettiği İçin Öldürülmüş

Eski Sevgilisini Taciz Ettiği İçin Öldürülmüş

Gebze İlçesi'nde bıçaklanarak öldürülen Orhan Demirtaş'ı, eski sevgilisi E.A.'yı telefonla arayarak rahatsız ettiği gerekçesiyle E.A.'nın eşi öldürüldüğü ileri sürüldü.

12.10.2012 13:01  Güncelleme: 14:11

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde iki hafta önce bıçaklanarak öldürülen Orhan Demirtaş'ı, eski sevgilisi E.A.'yı telefonla arayarak rahatsız ettiği gerekçesiyle E.A.'nın eşi ve yanında çalışanlar tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ileri sürüldü.

Gebze'de oturan Orhan Demirtaş (57) ile kapı komşusu olan E.A. (32) iddialara göre bir süre birlikte yaşadı. Daha sonra E.A. Tokat'ta otoparkçılık yapan M.A. (44) ile evlendi. Orhan Demirtaş eski sevgilisi E.A.'yı zaman zaman telefonla arayarak rahatsız etti. E.A.'nın durumu eşine anlatmasının ardından M.A., iddiaya göre otoparkında çalışan Z.B. (25) ve S.A.'yı (27) Orhan Demirtaş'ı öldürmeleri için Gebze'ye gönderdi. Eve giren Z.B. ve S.A., Orhan Demirtaş'ı önce dövdü, sonra bağlayıp bıçaklayarak öldürdü.

Cinayeti çözmek için özel ekip oluşturan polis, öldürülen Orhan Demirtaş'ın E.A. ile ilişkisi olduğunu belirleyerek onu ve eşini teknik takibe aldı. Ekipler daha sonra Tokat'a gidip E.A., eşi M.A., Z.B. ve S.A. ile yine çalışanlardan E.I.'yı gözaltına aldı. Kocaeli'ne getirilerek Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Sevgilisini Taciz Ettiği İçin Öldürülmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement