Eskişehir'de Kullanılmayan Bir Fabrika Çöktü - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Kullanılmayan Bir Fabrika Çöktü

Eskişehir'de uzun süredir kullanılmayan ve yıkım çalışmaları süren bir un fabrikası çöktü.

25.06.2012 22:38

Eskişehir'de uzun süredir kullanılmayan ve yıkım çalışmaları süren bir un fabrikası çöktü.

Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde bulunan ve kullanılmayan 6 katlı un fabrikasında yaklaşık 1,5 ay önce yıkım çalışması başladı. Vincin çalışması sırasında fabrika çöktü.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve itfaiye ekipleri, çöken binada arama yaptı.

İlk belirlemelere göre can kaybının olmadığı bildirilen olayda, çökme sırasında fabrikanın yakınından geçen bir panelvanda maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Murat Taydaş - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Kullanılmayan Bir Fabrika Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement