Uşak'ın Eşme İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Turistik, Kilim, Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan sevilen sanatçı Yavuz Bingöl, seslendirdiği parçalarla kendini dinlemeye gelenleri coşturdu.
Eşme'de düzenlenen 20'nci Uluslararası Turistik, Kilim, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Yavuz Bingöl, yaklaşık 2 saat boyunca birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Bingöl'e hayranları da eşlik etti.
Eşmeliler'in yoğun ilgi gösterdiği konseri Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Yıldırım da izledi. Konser sonunda Başkan Yıldırım, Bingöl'e Eşme kilimi hediye etti. - Uşak
Son Dakika › Güncel › Eşme'de Yavuz Bingöl Rüzgarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.