Evden Hastaneye Diye Çıktı Bir Daha Dönmedi - Son Dakika
Güncel

Evden Hastaneye Diye Çıktı Bir Daha Dönmedi

Evden Hastaneye Diye Çıktı Bir Daha Dönmedi

"Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan ve üç gündür kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki gencin elbiselerine ulaşıldı.

25.06.2012 15:05

"Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan ve üç gündür kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki gencin elbiselerine ulaşıldı. Samatya sahilinde kayaların üzerinde bulunan kıyafetlerin ardından deniz polisi, gencin denizde kaybolmuş olabileceğini ihtimali üzerine denizde dalgıçlarla arama yaptı.

Alınan bilgiye göre; ayaklarındaki rahatsızlıktan dolayı geçtiğimiz Cuma günü 'Samatya Hastanesi'ne gidiyorum' diyerek evinden ayrılan Kudret Çelik'ten (21) ailesi bir daha da haber alamadı. Çelik ailesi Kudret'in hayatından endişe edince durumu polise bildirdi. Polis, genci bulmak için çalışma başlattı. MOBESE kameralarını inceleyen polis, Kudret Çelik'in hastaneye uğradıktan sonra Samatya'daki sahile yöneldiğini tespit etti. İncelemelerini sürdüren polis ekipleri, Kudret Çelik'in kıyafetlerini hastanenin yakınındaki sahilde, kayalıkların arasında buldu. Genç çocuğun denizde kaybolduğu ihtimali üzerine olay yerine deniz polisi çağırıldı. Deniz polisleri dalgıç kıyafetlerini giyerek genci arama çalışması başlattı.

Gencin annesi Yeter Çelik, "Bazı tahlilleri vardı. Cuma günü sabah hastaneye gitti. Hastaneden hemen sonra geleceğini söylemişti. Ama geri dönmedi" dedi. Baba Bayram Çelik ise, "Oğlumuzdan haber alamayınca polise haber verdik. Polis, kamera kayıtlarını inceledi ve saat 10.50'de hastaneden çıktığını tespit etti. Kıyafetleri bulundu ama telefonu kayıp" dedi.

Gencin ailesinin endişeli bekleyişi sürerken, polisin arama çalışması devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evden Hastaneye Diye Çıktı Bir Daha Dönmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement