Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı

Niğde'de evi yanan vatandaş, ''İçeride arkadaşım var" diyerek girdiği evden, kucağında 'Aşkın' adlı köpeğiyle çıktı.

27.03.2017 02:34  Güncelleme: 08:37

Niğde'de müstakil bir ev alevlere teslim oldu. Evin sahibi Hüdaverdi Karataş, ekiplere ''İçeride arkadaşım var'' diyerek bir görevliyle eve girdi. Karataş, içerinden 'Aşkın' isimli köpeğini kurtararak çıktı.

BÖLGEDEKİ ELEKTRİK AKIMI KESİLDİ

Eskisaray Mahallesi'ndeki müstakil bir evden duman yükseldiğini görenler, itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi, MEDAŞ görevlileri bölgedeki elektrik akımını kesti. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangını söndürdü.

Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı

KUCAĞINDA KÖPEĞİYLE ÇIKTI

Yangın sırasında evde bulunmayan ev sahibi Hüdaverdi Karataş, söndürme çalışması yapan itfaiye ekiplerine, "İçeride arkadaşım var, kurtarın" diyerek, dumanların yükseldiği evin bahçesine girdi ancak ekipler tarafından dışarı çıkarıldı. Bir görevliyle tekrar içeri giren Karataş, kucağında köpeğiyle çıktı.

''BEN ONU ÇOK SEVİYORUM''

Köpeğine sarılıp öpen Karataş, AA muhabirine, yalnız yaşadığını, bir süreliğine evden çıktığını ve geldiğinde yangını gördüğünü belirterek, "Köpeğim, benim canım. İsmi Aşkın. Ben onu çok seviyorum." dedi.

Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı

Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Adam, Alevlerin Arasında Kalan Köpeğini Kurtarmayı Başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement