Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Kötü hava şartlarına rağmen vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalışan Eyyübiye Belediyesi ekipleri kırsal kesimdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

21.11.2014 14:17  Güncelleme: 14:21

Yenice ve Keçikıran Mahallelerinde yol onarım çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bozulan yolların yerine parke taşı döşüyor. İki mahallede yapılan bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Fen işleri tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde yaklaşık 50 bin metrekare yol ve parke taşı döşeme işlemi yapıldı.

Kötü hava şartlarına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği bölgelerde vatandaşların mağdur edilmemesi noktasında hızlı bir şekilde yapılan işler bitirilmeye çalışıyor. Yenice ve Keçikıran Mahallesi sakinleri, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yol yapım çalışmalarına başlayan ekiplerin olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmaları vatandaşların takdirini topladı. Bölge sakinleri yaptıkları açıklamada'' Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'den Allah razı olsun. Kendilerine ulaşır ulaşmaz ekipleri bizlere yönlendiriyorlar. Kış şartlarında yağmurun da yağmasıyla birlikte yollarımız kullanılamaz hale geliyordu. Ama belediyemiz yollarımıza el attı. İnşallah en kısa zamanda yollarımız tamamlanır ve bu kış aylarında bizlerde zorluk yaşamayız'' dediler.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü yetkilileri de çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement