Fahri Solak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Fahri Solak Seçim Sonuçları

Fahri Solak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Sultanhanı belediye başkan adayı olan Fahri Solak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Sultanhanı belediye başkan adayı olan Fahri Solak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Sultanhanı ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Fahri Solak isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Sultanhanı adayı Fahri Solak kimdir? AK Parti Aksaray Sultanhanı adayı Fahri Solak yüzde kaç oy aldı?

Fahri Solak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Sultanhanı belediye başkan adayı olarak gösterilen Fahri Solak Sultanhanı ilçesinde % 69,50 oranında oy almıştır. Sultanhanı ilçesinde % 69,50 oranında oy olan Fahri Solak adlı AK Parti adayı toplamda 4.226 adet oy sayısına ulaştı.

Fahri Solak Kimdir?

Fahri Solak Seçim Sonuçları

1972 yılında Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 2011 yılında AK Parti Aksaray İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Solak, belediye meclis üyeliği görevinde bulundu. 2014 yılından bu yana Sultanhanı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Solak, İngilizce, Fransızca ve Çince bilmektedir. Solak, evli ve üç çocuk babasıdır.

Aksaray Sultanhanı ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Fahri Solak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement