Fair Play Gezisi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Fair Play Gezisi

Fair Play Gezisi
09.12.2007 02:21

Trabzon'da Okullararası Atletizm Yarışmasında Düşen Arkadaşına Yardım Ettiği İçin Dünya Fair Play Ödülü'nü Kazanan 12 Yaşındaki Hilal Coşkuner, Ödül Töreninin Ardından Babası Yılmaz Coşkuner ve Annesi Birsen Coşkuner ile Eyfel Kulesi, Concorde Anıtı ve Champs Elysees Bulvarı Gibi Paris'in Simge Yerlerini Dolaştı.

Trabzon’da okullararası atletizm yarışmasında düşen arkadaşına yardım ettiği için Dünya Fair Play Ödülü’nü kazanan 12 yaşındaki Hilal Coşkuner, ödül töreninin ardından babası Yılmaz Coşkuner ve annesi Birsen Coşkuner ile Eyfel Kulesi, Concorde Anıtı ve Champs Elysees Bulvarı gibi Paris’in simge yerlerini dolaştı.

Hilal daha sonra eğlence merkezi Disneyland’ı gezdi ve yılbaşı için özel düzenlenen şovu seyretti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fair Play Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement